Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hova vettek fel véglegesen?...

Hova vettek fel véglegesen? (lent)

Figyelt kérdés

Hova fogsz járni biztosan, milyen szakra és van-e kedved oda menni?

14/L

2012. ápr. 20. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
A karolyi mihaly spanyol tannyelvu gimibe fogok menni, es nagyon orulok! Ezt irtam be 1.nek, bar nemetes lesek, amitol kicsit tartok, mert angol vagy orosz jobb lett volna, de igy sem rossz, sot... :D szoval most fel vagyok dobodva. A kerdezo hova megy? :D
2012. ápr. 20. 16:04
 2/8 anonim válasza:
Budapest Ady Endre gimnázium, humán szak. :)
2012. ápr. 20. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Én a kőbányi Szent Lászlóba fogok járni tömegkommunikációra *-* Annyira be akartam kerülni :D

Amúgy több osztálytársam is az Adyba akar menni, az egyikük már biztosan tudja, hogy felvették, mondjuk azt nem tudom, hogy milyen szakra :)

2012. ápr. 20. 18:14
 4/8 Nevaeh ***** válasza:

Szeged,Deák Ferenc Gimnázium,általános szak.

És igen már hetedik óta odaakarok menni.

2012. ápr. 21. 14:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elsö embernek a kérdést!Én a Teleki Blanka SZKI-ba fogok járni és nagyon-nagyon oda akarok járni. Angol NYEK. Erös suli. Jártam ott szobelin, és kedvesek, ismerik egymást a gyerekek és az igazgatoja is rendes, kedves. :)
2012. ápr. 21. 18:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyik o.tarsam is a telekibe megy, szoval o.tarsak lesztek :D sok sikert a sulihoz!
2012. ápr. 21. 23:43
 7/8 anonim ***** válasza:
nem tudom... nekünk még nincs végleges eredmény:( majd talán hnap:|| de már olyan idegesek vagyunk:))
2012. ápr. 23. 14:51
 8/8 anonim válasza:
Én Almádiba a kéttannyelvűbe megyek :)
2012. ápr. 23. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!