Szerintetek jó ötlet lenne?
A helyzet a következő.Mi évek óta Angliában élük.A testvérem lánya most 15 éves,és amióta kijöttünk mindig mondogatja az unokatestvérének( a lányomnak),hogy mekkora szerencséje van,hogy itt kint jár iskolában,és itt tanul,bárcsak ő is itt lehetne...
A testvérem most arra kért,hogy a lányának idén adjunk közös ajándékot...Mégpedig azt,hogy ő is itt kint éljen velünk,és itt tanuljon tovább...Mi benne lennénk,hisz evvel nem lenne gond,csak az a kérdés,hogy jó ötlet lenne-e...Nem akarja megmondani neki,csak úgy,hogy karácsony napján egy levelet találna a fa alatt amiben bele lenne írva,hogy mehet Angliába tanulni,és mellékelve lenne a repülőjegy ára...
Szerintetek ez jó ajándék lenne egy 15 évesnek?Vagy inkább adjunk valamit,és később esetleg hozzuk szóba,hogy ha akar van ilyen lehetőség is???15 évesek!ti miként reagálnátok ?? Előre is köszönöm a válaszokat..
szerintem mindenképpen jó ötlet.
15éveslány vagyok, jövőre költözök ki a családdal. amikor megtudtam, nagyon boldog voltam. tudassátok vele minél hamarabb, mert nyelvileg fel kell rá készülnie. hisz teljesen más az egész tanítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!