Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Szerintetek jó ötlet lenne?

Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő.Mi évek óta Angliában élük.A testvérem lánya most 15 éves,és amióta kijöttünk mindig mondogatja az unokatestvérének( a lányomnak),hogy mekkora szerencséje van,hogy itt kint jár iskolában,és itt tanul,bárcsak ő is itt lehetne...

A testvérem most arra kért,hogy a lányának idén adjunk közös ajándékot...Mégpedig azt,hogy ő is itt kint éljen velünk,és itt tanuljon tovább...Mi benne lennénk,hisz evvel nem lenne gond,csak az a kérdés,hogy jó ötlet lenne-e...Nem akarja megmondani neki,csak úgy,hogy karácsony napján egy levelet találna a fa alatt amiben bele lenne írva,hogy mehet Angliába tanulni,és mellékelve lenne a repülőjegy ára...

Szerintetek ez jó ajándék lenne egy 15 évesnek?Vagy inkább adjunk valamit,és később esetleg hozzuk szóba,hogy ha akar van ilyen lehetőség is???15 évesek!ti miként reagálnátok ?? Előre is köszönöm a válaszokat..

2009. nov. 22. 22:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az unokahúgom nagyon szeretne kint lenni,hisz rendszeresen mondja a lányomnak,hogy szívesen cserélne vele,és milyen jó neki.Nyaralni már volt kint,és nagyon bejön neki az ország is...Ezért is gondolta az anyja,hogy ez egy jó lehetőség lenne számára.Én nagyon szeretem,és ha ez a vágya akkor miért ne kapja meg? Anyagilag nekünk nem fog többe kerülni,hisz a lakást akkor is fizetni kell ha nem jön,és ennivaló is mindig van....
2009. nov. 30. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Ennél jobb ajándékot nem adhatnál.
2009. dec. 7. 16:53
 13/15 anonim válasza:
Bárcsak én kapnék ilyen ajándékot!!! Nekem minden álmom, hogy kijussak külföldre suliba vagy akár élni is, de sajnos nekem nem adnak ilyen lehetőségeket ajándékba. Így nekem marad majd az Erasmus ha egyetemista leszek és talán az önkéntes szervezetek. Nagyon jó ötlet, használja ki a lány a lehetőséget!!!!!!!!!!!!!:)
2010. márc. 28. 13:13
 14/15 anonim válasza:

szerintem mindenképpen jó ötlet.

15éveslány vagyok, jövőre költözök ki a családdal. amikor megtudtam, nagyon boldog voltam. tudassátok vele minél hamarabb, mert nyelvileg fel kell rá készülnie. hisz teljesen más az egész tanítás.

2010. okt. 13. 14:02
 15/15 A kérdező kommentje:
A lányom 12 éves kora óta itt tanul kint,szóval ismerjük a helyi tanítási rendszert..A nővérem lánya amikor megtudta,hogy ez az ajándék azóta nem bírt magával..Azóta már ő is kint van,és élvezi nagyon...
2010. okt. 13. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!