Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Szerintetek ez jó ötlet?...

Szerintetek ez jó ötlet? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Kilencedikes vagyok és Írországban él egy ismerősünk és arra gondoltunk a szüleimmel hogy kimennék oda egy évre angolt tanulni(de már megvan a középfokú) .Milyen az a hely,milyenek az emberek ,a megélhetés és a helyi gimnáziumok?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2010. máj. 9. 17:47
 1/4 A kérdező kommentje:
(kollégiumban laknék)
2010. máj. 9. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom milyen Írország, bár voltak kinnt nyáron ismerőseim és tetszett nekik.

de mindenképp jó ötlet, sztem menj! plusz szerencse,h. rokonok is vannak kint, és így akár felsőfokon megtanulhatnál angolul, csak anyanyelvi környezetben lehet rendesen..

2010. máj. 10. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj,ha van rá lehetőséged!Ismerőseim sokáig dolgoztak és dolgoznak is ott,én még nem voltam Írországban.Viszont már találkoztam írekkel,nagyon kedves emberek,ha odamész hozzájuk,köszönnek és egyszerre megkérdezik,hogy hogy vagy,és megvárják,míg válaszolsz:D nem úgy,mint a magyarok többsége..=S
2010. máj. 11. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)Már elméletileg megvan szervezve ,hogy jövőre megyek.Nagyon várom a további válaszokat!
2010. máj. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!