Írországban vagy Japánban hogyan, milyen úton-módon lehet egyetemre jelentkezni?
google->>japán egyetemek,egyetemek Írország stb..
nem bántani akarlak,de ha magad nem tudsz ennek utánanézni,hogy akarsz külföldi egyetemre menni?
már csak azért se tudunk segíteni,mert amikre a kérdésed vonatkozik,szinte minden egyetemnél más....országon belül is...tehát nincs 2 egyforma működésű,követelmény-rendszerű ír,japán egyetem...
nem hátrány ha beszélsz,japánul,angolul,vagy írül...
""nem a penztol fugg, en itt elek kint es ha akarsz megprobalhatsz itt belfastban jelentkezni a queensre, ellatast kapsz, lakni lakhatsz a mi hazunkban, es nem kerunk erte sok penzt.""
huh, köszönöm! nem tudom, privátban hol írhatnék neked, hogy beszéljünk erről részletesebben???
Hülye ez az első válaszoló...
Nem pénz kérdése, esetleg, ha Japánról van szó. Kiutazás, egyébként is drága ország, vízum, mivel nem vagy helyi drágább a tandíj, stb.
Az EU-ban, így Íroszágban is ugyanolyan feltételek mellett tanulhatsz, mint egy ír. Ráadásul kölcsönt is felvehetsz, amit később kell visszafizetned a fizetésed maximum 10%-ból, ha jól tudom. Skócia egy még jobb választás lenne, mivel az állam által ingyen tanulhatsz. Ami még az EU mellett szól, hogy itt egy személyivel is dolgozhatsz bármelyik országban, így akár meg is keresheted a tanulásra a pénzt. Persze az nem árt, ha egy írországi kiutazás alkalmával viszel úgy 1000-1500 eurót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!