UWC-re van esélyem?
9.-es vagyok, kereskedelmi angol kéttanon tanulok. Jövőre újra zeneiskolába fogok járni zongorára, tánciskolába járok, a sulis DÖK tagja vagyok. Három idegennyelvet tanulok (angol, német, japán). A jegyeim átlaga 4 egész fölött van, sajnos a matek hármasom lehúzza, de istenem, hülye vagyok hozzá, nagyon... De azért próbálkozok!
Szerintetek lenne így esélyem? Ja, és évekig jártam magyar versenyekre, egy dossziényi oklevelem van, voltam országos Kazinczy-n is, bronz fokozatot kaptam, ezen kívül ha indultam egy versenyen, azt vagy megnyertem, vagy dobogós lettem, ritka volt az olyan eset, hogy semmit nem értem el. Ezen kívül évek óta írok, most lett egy pályázaton a novellám közönségdíjas.
Nagyon kiszeretnék jutni, de mint tudjuk, kevés ember, úgy körülbelül 2-3 szokott végül ténylegesen elmenni külföldre az UWC-vel.
Ha esetleg van tippetek, hogy min kéne javítanom ahhoz, hogy legyen esélyem, akkor nagyon megköszönném, ha írnátok^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!