Miért dramatizálják túl az egyetem felvételit?
Kb. két hónappal felvételi előtt állok, így készülök rá, bár úgy vagyok vele, hogy szerintem van tehetségem abban amire készülők, és szeretem is a szakot(fotó-film szak, de emellett művészet egyetem is kilátásban van- festészet szak) viszont a film-történelem terén nagyon gyenge vagyok, nehezen fogom fel.
Mondták, hogy nem kell túlaggódni, eddig én sem tettem, hisz terveztem, hogy készítek kisfilmeket, és bemutatom, némi előnyt nyerve ezzel, hisz vannak jó ötleteim hozzá, sőt, már szétnéztem az egyetemen is egy előkészítőben, ahol megismerve a legtöbb felvételizőt, munkáikat, beláttam, hogy gyakorlatilag nincsenek annyira témában. És eddig nem is paráztam, csak...
amikor a felvételi oldalán nézelődtem, most épp megakadt a szemem azon, hogy mennyi mindent ajánlanak a felvételibe, átnézve ezt, kissé beparáztam. Pedig többen is mondták, laza arcok, hogy nem nagyon készültek a felvételire, mégis bejutottak, és nem kell aggódni. Néha én is így látom, aztán máskor meg a legsötétebben, hogy ha készülnék is rossz lenne, pont azt kapnám, amit nem tudok, stb., rémképek.
Miért tömködik tele rémképekkel az ilyen felvételi weboldalakat?
ne parázz!
sok az eszkimó, kevés a fóka, kapva kapnak rajtad, csak fizess eleget állam bácsinak és felvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!