Hol keresgéljek angliai (lehetőleg londoni) színi egyetemeket illetően?
Figyelt kérdés
Magyarországon esélytelen az élet, ha itt kezdek egyetemet. A szüleim példájából okulva kint képzelem el a tanulmányaimat, később pedig a jövőmet is.
Jelenleg színészetet tanulok, ezt szeretném folytatni egy külföldi iskolában, ahonnan könnyebb elhelyezkedni a szakmában.
Angol nyelvtudás nyilván szükséges, ezzel tisztában vagyok; továbbá milyen szempontokat kell figyelembe venni a tanulmányt illetően?
Továbbá, amennyiben valaki ismer a fent leírtaknak megfelelő egyetemet, nagyon megköszönném, ha tájékoztatna!
2013. ápr. 13. 12:23
1/4 anonim válasza:
Most biztos kötekedésnek fogod venni (mert amúgy az is), de csak angolul rá kéne keresni google-n (mert gondolom, ha kint akarsz tanulni, akkor elég pengén beszélheted a nyelvet).
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem veszem kötekedésnek. Középfokon beszélem a nyelvet, de nagyon jó a nyelvérzékem, és ha van kitűzött célom (jelen esetben a külföldi tanulmány), nagyobb erővel tudom felküzdeni magam akár felsőfokig. Ezért kérdeztem, hogy tud-e valaki külföldi színi egyetemeket, ahová magyar anyanyelvűként is ki lehet jutni.
2013. ápr. 13. 12:48
4/4 bakoblanka válasza:
Nem tudom, mennyire aktuális még, de én is most érdeklődöm ezzel kapcsolatosan, mert szeretnék kimenni egy fél évre cserediákprogrammal valahova,itt fel van tűntetve az összes Egyesült Királyságban levő színi egyetem. Londonban pl 9 van. Szóval: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!