Kommunikacio es mediatudomany egyetemre milyen felveteli kell?
Figyelt kérdés
en romaniai vagyok es Pesten szeretnek tovabbtanulni kommunikacio es mediatudomany ezert szeretnem megtudni,hogy milyen felveteli kell :)2013. ápr. 27. 19:46
1/3 anonim válasza:
Szia!
Az érettségik, amiket beszámítanak, vagy beszámíthatnak, azok a magyar nyelv és irodalom, történelem, idegen nyelv, vagy valamilyen ezzel kapcsolatos szakmai előkészítő tárgy (például ha tanultál újságírást a gimiben vagy szociológiát, stb.).
Jó, ha van ugye nyelvvizsga, mert az pluszpont.
Én ezekre emlékszem tavalyról, remélem tudtam egy kicsit segíteni. :) Ezek tuti egyébként, a választható tárgyakról (amelyekből a felvételi pontokat határozzák meg) nem nagyon szoktak variálni.
2/3 anonim válasza:
Viszont túljelentkezés van az összes média és kommunikáció szakon, szóval gondold át még egyszer.
3/3 A kérdező kommentje:
atgondoltam rendesen,sajnos nem vagyok egy matek vagy fizikazseni szoval nem akarok belekezdeni semmi olyan egyetembe amit nem birnak,nem szeretem felbe hagyni a dolgokat ... maskulomben pedig ha azt vesszuk minden egyetemen tuljelentkezes van,nem igazan van olyan egyetem amit ha elvegzel akkor biztos munkahelyed lessz :(
2013. ápr. 28. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!