Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

A szüleim nem tudják fizetni a továbbtanulásom, ezért kitaláltam hogy Angliába megyek és ott 1 évig dolgozok utána pedig jelentkezem valami egyetemre. Szerintetek jó ötlet? Mit javasoltok? Vagy inkább maradjak itthon és próbáljam meg 1 év mulva az újrajelentkezést és addig "képesítsem" magam? Azt sem tudom melyik egyetem a jó Angliában meg egyáltalán ott mi legyek nyilván nem tolmács...

Ha magyarban maradok azt találtam ki elmegyek tolmácsnak (angol) de szerintem ez is hülyeség és nem tudnék belőle megélni. A biológia is érdekel elég jó vagyok belőle de az orvosi is nagyon drága. Humán beállítottságú vagyok. pls, írjatok!

2012. nov. 27. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha bekerülsz államilag támogatott helyre, akkor az ingyen van, nincs tandíj.

És fel lehet venni a Diákhitel2-t is, ami a maga nemében nagyon jó, bár én hitelfelvételt nem javaslok senkinek!

2012. nov. 27. 20:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze tudom, hogy van ilyen lehetőség is, de kicsi rá az esély amikor már 800x változtattak a létszámon, ráadásul most tettem előrehozott érettségit angolból és az is nehéz volt. (Nem csak angolból hanem a többi tantárgyból is úgy hallottam)Ez az egész rendszer is arra megy ki, nehogy bekerülj államira és csak fizess mindenért. Meg vedd fel a Diákhitelt és halálod napjáig fizesd vagy rossz esetben vissza sem térül az ára mert nincs szükség rád.. Felháborító!
2012. nov. 27. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Angliába menni elég nagy kockázat, első körben itthon próbálkozz szerintem. Nem muszáj "értelmiségi" munkát végezni. A tolmácsolás valóban nem tuti, mert vagy van munka vagy nincs.
2012. nov. 27. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!