Szeretnék továbbtanulni a Harvard/Stanford Univercity-n?
Szeretném felhívni a figyelmét azoknak, akik erre reflex szerűen rávágnák, hogy ...Az lehetetlen! Az milliókba fog kerülni! ...Kíméljenek! :)
Szóval, 16 éves srác vagyok. 15 éves koromban kezdtem el foglalkozni az MLM rendszerekkel , mostanra már 420 taggal rendelkezek. Itt a pénzt ügyeket ki is piálhatjuk. Persze ez még kevés, de folyamatosan csinálom és bővül ez még!
Célorientált srác vagyok. Csak akkor tanulok ha megvan az irány. Ez egy tökéletes lehetőség számomra. A Stanford Business szaka érdekelne, B tervnek Harvard Business szaka.
A KÉRDÉSEM!
Mi kell ehhez? Milyen érettségi? Milyen hozott jegyek?
Milyen gimnáziumok / egyéb helyeken lehet erre a legjobban felkészülni?
Nagyon jónak találtam az engame-et ( www. . hu )!
Tanácsokat szeretnék kérni azoktól, akiknek ez már sikerült. Mi a teendő? Mik a legfontosabb lépések?
Előre is köszönöm!
Amit az 1,7. hozzászólásban olvasol az nagyon jó. Hidd el, én most kaptam egy egyetemi MSc ösztöndíjat az USA-ba és jövőre ott fogok tanulni, ezért már NAGYON sokat foglalkoztam a témával.
Neked SAT vizsga kell gyakorlatilag max pontszámmal, TOEFL vizsga, stb..
Az egyszóval nevetséges, hogy úgy gondolod hogy az amerikai egyetemek egy árkategóriában vannak a magyarokkal. Egy magyaron az éves tandíj kb 500,000 forint, egy amerikain meg kb 9,000,000 forint. És még a megélhetés, a 200,000 forintos repjegy, a biztosítás, stb..
Ügyes ez igen srác.
Melyik MLM-ben tolod amúgy?
Szerintem kérdezd meg magát a Harvard TO-ját komolyan hívd csak őket fel.
Ez igen,sok fikázó inkább példát vehetne ilyen hozzáállásról,tipikus magyar mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!