Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Külföldön szeretnék továbbtanu...

Külföldön szeretnék továbbtanulni, hogy oldható meg legolcsóbban a szállás, egyéb költségek?

Figyelt kérdés
egy északi országban szeretnék tovább tanulni (még nem tudom melyikben, lehet svéd) mert nagyon szimpatikusak plusz vannak ingyenes egyetemek. Hogy lenne a legolcsóbb az ott tartózkodás, élés? Tapaztalat valaki? Hogy lehet belevágni ha nincs nagyon pénze az embernek??
2012. szept. 6. 00:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt ajánlanám, már előtte lévő nyáron menyél ki dolgozni a célországba. Helyismeretet kapsz, nyelvet megtanulod + lesz egy kis tőkéd.

Lakni a legolcsóbban kollégiumban tudsz, külföldön divat hogy egy ember egy szoba, tehát mégcsak nem is rossz. A Skandináv országokban az étel az elég drága lesz, azon kell majd spórolnod, úgy értem, meg kell nézned, mit veszel meg.

2012. szept. 6. 13:59
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, kollégiumba hogyan lehet jelentkezni? mi a feltétel?
2012. szept. 11. 23:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálj meg valamilyen ösztöndíjat szerezni.
2012. szept. 12. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!