Ti tervezitek kimenni külföldre?
kiskorom óta nagy álmom Amerikában élni és dolgozni (bár mondjuk ez egy elég sablonos álom xd). mind1. hiszem azt h ha elég elszánt vagyok, akk sikerülhet. de az első lépés már megvan (felvettek az egyetemre).
18/f
ahol angolul vagy németül beszélnek,iylen egy csomó van de szinte az összes jó is
17/f
Igen.
Szeptemberben kezdődik a mesterképzés, az 2 év.
Elsődleges célom Németország.
Attól függ milyen lesz a helyzet itthon, mikor végzek. A jelenlegi állás szerint kimennék.
Német nyelvterületre.
21/L
Én 14 vagyok, fiú, de én mindenképpen szeretnék kimenni, lehetőleg Németországba, az szimpatikus leginkább :D
Én azért szeretnék amúgy kimenni, mert itt megfognak fojtani , és nem hiszem hogy a következő kormány nem ugyanezt a játékot játszaná majd :D Illetve olyan dolgok vannak MO-n, amiket a táj és az épületek szépsége nálam már nem igazán tud visszaborítani...Szeretnék normálisan élni, nem spórolni MO-n, hogy a havi kajámat meg tudjam venni :S
Most így hirtelen 6-8 évet képzelek el magamról, amit még Magyarországon töltenék. Utána mindenféleképp szerencsét próbálnék valahol. Nincsenek nagyon nagy vágyaim - Portugália, Írország, Skandinávia, de akár Szlovénia is szóba jöhet. Mindenhol vannak jó dolgok, és vannak rosszak, egyik országról sem tudom azt elmondani, hogy nekem "ez az etalon", és egyik országról sem tudtam meg olyat, ami miatt rögtön elutasítanám. Régen az angloszféra országai tetszettek (USA, Új-Zéland, Ausztrália, Anglia etc), de valahogy kiábrándultam javarészükből...
19 \ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!