Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Van itt olyan aki a Brick Au...

Van itt olyan aki a Brick Au Pair Ügynökségen keresztül ment ki külföldre?

Figyelt kérdés
Szeretném felvenni a kapcsolatot olyan lányokkal akik a Brick Au Pair-en keresztül jutottak au pair álláshoz. én is elkuldtem már nekik a papirjaimat. várom az üziket.
2012. júl. 17. 08:08
 1/1 anonim válasza:

Én 10 éve mentem ki az ügynökségen keresztül Angiába au-pairnek. Felhívtak telefonon, lecsekkolták mennyire tudok angolul, majd megint felhívtak, hogy kiválasztott egy család. Utána felhívott az anyuka, beszélgettünk mit kell majd csinálnom náluk, mikor utazok ki stb. Küldtek meghívólevelet, vettem repülöjegyet és mentem. Mikor 1-2 napja voltam kint megint hívtak az ügynökségtől hogy hogy érzem magam stb, azt mondták ha gond van hívhatom őket, de nem volt rá szükség.

Ha van konkrét kérdésed szívesen válaszolok.

2012. júl. 25. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!