Ahhoz, hogy diagnoszta legyen valaki, milyen szakra kell menni cambridge-en?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 11:04
11/31 A kérdező kommentje:
a kérdésre egy normális válasz? valaki?
2012. jún. 25. 12:26
12/31 Retekszisz válasza:
A szak, ami kell (ha ennyit nem tudsz megtalálni, nem hiszem, hogy odavaló vagy): Medicine (A100)
EGyébként 2011-ben összesen 6(!) embert vettek fel. Még mindig olyan biztos vagy?
13/31 A kérdező kommentje:
igen, még mindig, csak tudod, ha anyukád ordit, hogy ne gépezz már annyit, elég nehéz megtalálni...
2012. jún. 25. 12:49
14/31 A kérdező kommentje:
am kösz a normális választ...
2012. jún. 25. 12:50
15/31 Retekszisz válasza:
hát nem tudom, nekem kb. 2 percember került...
16/31 anonim válasza:
Orvosira kell menned, de ez evidens.
Viszont a Cambridge, a Harvard utáni legjobb egyetem világszinten. Szóval oda komoly eredmények kellenek, nemzetközi szinten, kémiából, biológiából, fizikából, ott kell lenned a világ legjobbjai között.
De az igazi gond nem is ezzel van, hanem a tandíjjal. 9000 font/félév. Ez 3,2 millió forint/félév, és hat félévvel számolva 20 millió forint. Plusz még ugye élni is kell valamiből, amire megint számolhatunk durván hét milliót, és akkor még a tankönyvek árait nem is említettem, ami megint csak egy milliós nagyságrendű költség.
17/31 anonim válasza:
*Bocsánat, véletlen hat félévvel számoltam, 12 helyett. Szóval akkor 40 millió lesz az eredmény.
18/31 anonim válasza:
Jó hogy ilyen magasra teszed a lécet, de ha nem sikerül Cabridgere bejutni akkor se szomorkodj, van még sok neves egyetem, néhány országban pedig tandíjmentesen is tanulhatsz.
19/31 A kérdező kommentje:
köszi a válaszaitokat, am termtud tárgyakból elég jó vagyok, de ez az összeg, ami úgy durván számolva 50 millióra jön ki, az elég riasztó...
2012. jún. 25. 17:52
20/31 A kérdező kommentje:
Milyen nyelvvizsgák kellenek ahhoz, hogy egyáltalán jelentkezzhessek?
2012. jún. 25. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!