Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Érdemes Ukrajnában tanulni?

Érdemes Ukrajnában tanulni?

Figyelt kérdés
Egyetemre gondolok, fogorvosi karra. Megírná nekem valaki a véleményét indoklással? Köszönöm.

2012. máj. 22. 15:25
 1/4 A kérdező kommentje:
Írj választ! Írj választ! Írj választ!!!
2012. máj. 24. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Napok óta látom, hogy szinte kétségbeesve kérdezel ukrajnai tanulással kapcsolatba és senki se nem tud neked válaszolni. Én én itt élek, egyetemi tanulmányokkal kapcsolatban tapasztalataim nincsenek, viszont itt egy újságcikk amit a figyelmedbe ajánlok. Itt az Ungvári egyetemről írnak, arról is, hogy a külföldi diákoknak milyen lehetőségeik vannak ezen az egyetemen a továbbtanulásra.

Sajnos csak ennyit tudtam segíteni.

[link]

2012. máj. 25. 21:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez is valami, köszönöm!:)
2012. máj. 25. 22:48
 4/4 anonim válasza:
hát figyelj ide negyere tanulni énis itt élek,lehet hogy vannak itt olyan helyek ahol jól tanítanak de az itteni diplomával semmire nem mégy más országban hacsak nem itt akarsz élni ami öngyilkosság
2012. jún. 2. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!