Én Ukrajnában lakom, és szeretném Magyarországon
tanulni, Debrecenbe milyen lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Már régen szeretném Magyarba tanulni,és természetesen ösztöndijra is szükségem lenne. Milyen tanulási lehetőségek vannak
2009. jún. 2. 09:49
1/9 anonim válasza:
Bocsi, hogy kijavítalak, de olyan nincs, hogy Magyarba, Olaszba, hanem Magyarországon, Olaszországban, stb. És nem szeretném, hanem szeretnék.
2009. jún. 2. 09:58
2/9 anonim válasza:
A helyesírás legyen most a legkevesebb.
Egyetemre szeretnél jönni?
Szerintem válassz egy iskolát, ha egyetem, akkor csak egy van, és vedd fel velük a kapcsolatot. Minden egyetemen van egy úgynevezett nemzetközi ügyek osztálya. Oda kellene írnod egy e-mailt, és megkérdezni mit tehetsz az ügy érdekében.
Hívd fel őket vagy írj e-mailt:
Telefon: +36 (52) 512-900 E-mail: info@unideb.hu
Én miskolci egyetemre járok és itt tudnék segíteni, de Debrecent nem ismerem.
2009. jún. 2. 10:07
3/9 A kérdező kommentje:
Szia! Aki Pécsen tanul én vagyok aki feltette ezt a kérdést!
Az az igazság hogy nekem mindegy hol hol tanulok, Pécsen is szivesen tanulnék,csak Debrecenhez közelebb vannak a rokonaim. Ugyan is magyarországon laknak a rokonaim. És szeretném ha elmesélnéd hogy hogyan tudnál segiteni, és hogy mi mindenre lenne szükségem
2009. jún. 2. 10:21
4/9 anonim válasza:
a google a legegyszerűbb, beirod " debrecen-szakképzés" v "debrecen-egyetem" és máris kiadta az egyetem honlapját...
2009. jún. 3. 12:06
5/9 anonim válasza:
nem egy nagy durranás ez a magyarország, épp hogy jijössz majd a pénzedből, diákmunkával jó ha megkeresel havi 40-50 ezret, és a tanulásra munka mellett nem is nagyon lesz időd, és fizetheted a 30 ezer ft-os albérletet, és mindig kell a szüleidtől kérned kajára kb 40 ezret, és egyéb költségekre is gondolnod kell, pl. ruha, gondoloma te esetedben papirok intézése, hazautazás...semmi sincs ingyen.
2009. jún. 3. 12:09
6/9 anonim válasza:
ja, és a zandíj egyetemen kb 90 ezertől indul egy félévre, ha külföldi vagy, akkor tandíjat keményen ki kell fizetni, határidőre, nincs nyávogás, h nincs pénzem
2009. jún. 3. 12:10
7/9 anonim válasza:
ez előző válaszolónak jelzem, h a magyarok pl. úgy mondják : ,megyek Ukránba...
2009. jún. 3. 13:58
8/9 anonim válasza:
Szia! Én vagyok aki megadta neked az egyetem elérhetőségét. Ha gondolod írok neked egy e-mail privátba, és ott megírom, hogy hogyan tudsz elmenni Debrecenbe tanulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!