Szandy :) kérdése:
Ti mit fogtok tovább tanulni?
Figyelt kérdés
Ha leérettségiztek melyik egyetemre/szakképzőbe fogtok menni,és mi szeretnétek a suli után dolgozni?2012. máj. 21. 15:37
1/5 anonim válasza:
Én a corvinus nemzetközi gazdálkodás szakára szeretnék menni alapszakra, majd a bécsi egyetemen szeretném elkezdeni a mesterképzést.Am ha lehetőségem van rá akkor mindenképp egy nagy válallatnál szeretnék dolgozni.:)
2/5 anonim válasza:
én a PTE KTK-ra akarok menni pénzügy számvitelre alapszakra,majd Corvinusra számvitel mesterszakra. egy Mo.-i világbanknál szeretnék dolgozni, vagy Németo/Ausztria, szintén banki pálya
3/5 anonim válasza:
én most speciel a segglyukamat szeretném megvakarni...
Kész
Am tovább vinni a családi hagyományt,jogásznak lenni,majd utána bírónak
4/5 anonim válasza:
én orvos akarok lenni és egézségügyi iskolákba járni :)
5/5 anonim válasza:
ELTE-TTK molekuláris biológia. :) Aztán mindenképp külföldön, valami jó kis laborban szeretnék kutatómunkákat folytatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!