Ukrajnában megéri tanulni?
Figyelt kérdés
Az ungvári egyetem fogorvosi karára gondoltam. De keveset tudok róla. Mik a követelményei, megérné ott tanulni? Milyen az oktatás? Hány pontot kell elérni ahhoz hogy bekerüljek?2012. máj. 20. 13:18
3/5 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2012. máj. 20. 14:57
4/5 A kérdező kommentje:
Ha csak ilyen nemtörődöm 1 szavas válaszokkal jöttök, a válaszotok értéke egyenlő a nullával! Az ilyet nem szeretem, látom hiába tesz fel az ember értelmes kérdéseket ha nem adnak rá értelmes kielégítő választ. Most persze az fog jönni hogy egy bunkó hülye vagyok mert mindezt le mertem írni.
2012. máj. 20. 15:05
5/5 anonim válasza:
Nem leszek bunkó hülye és nem ordítalak le. Most válaszoltam a korábban kiírt kérdésedre is, úgyhogy még mindig azt mondom, nem éri meg. Csak rosszat halottam arról az egyetemről. Az egyetlen dolog, ami miatt megéri néha betérni, az a menzájuk... Ha már Ukrajnában szeretnél tanulni, menj ki Lvivbe.
És nyugodj meg, természetes, hogy nem sokan tudnak választ adni a kérdésedre, ezen ne húzd fel magad feleslegesen.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!