Koszovóban szeretnék továbbtanulni. Milyen lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
Üdv! Azt szeretném megtudni, hogy ide is érvényes-e az, hogy spaciális nyelvvizsga szükséges?
A másik pedig a következő lenne: Ebben az országban is úgy működik a továbbtanulás mint ha egy uniós tagállam intézményébe szerenék bejutni?
Köszönöm!
2009. jún. 27. 23:38
1/9 anonim válasza:
Koszovó? Hogyhogy pont ott akarsz továbbtanulni?
2/9 anonim válasza:
Mármint milyen értelemben ugyan úgy, mint az EU-s országokban? Ott magyar leszel és nem EU állampolgár. Ergó ha van tandíj, külföldinek fogsz számítani és többet kell fizetned. Nem tudom, hogy kell-e nyelvvizsga a felvételihez. Szerintem hívd fel azt az egyetemet, ahová jelentkezni szeretnél. Valószínűleg van honlapuk is, ahol van bővebb tájékoztatás külföldi diákoknak.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, megnéztem a weblapjukat, azon belül a dokumentum részt ahol van a jelentkezési lap, de az már albánul van. Köszönöm! Tovább kutatok. Még van egy évem szerencsére.
2009. jún. 28. 08:30
4/9 anonim válasza:
Írj a sulinak egy e-mail-t. Ilyen egyszerű, abban felteszed a kérdéseidet, majd ők válaszolnak, és akkor tiszta lesz minden.
:) Mi fogott meg Koszovóban? Milyen szakra mennél, ami itthon nincs? :)
5/9 A kérdező kommentje:
"Milyen szakra mennél, ami itthon nincs? :)"
Őszíntén szólva nem nagyon tetszik ez a bolognai rendszer, így külföldön próbálkoznék.
2009. jún. 28. 15:11
6/9 anonim válasza:
bolognai rendszer van romaniaban is, azert kar koszovoba menni:D
7/9 anonim válasza:
jaaj elolvastam
bocsi:P
kicsit faradt vagyok:P
8/9 anonim válasza:
De azért azt is nézd meg, hogy azzal a diplomával tudsz-e valamit kezdeni Magyarországon vagy bele fogsz őszülni a honosításába főleg, hogy olyan standardjük van, ami a magyartól eltér.
9/9 anonim válasza:
na vegull Kosovoba mentel?
es mit akarsz vagy akartal oda tanulni?
udv: egy kosovoi lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!