ANGLIÁBAN ÉLŐK! Tudnátok tanácsot adni nekem?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 5 hónapja élek itt Angliában és szeretnék iskolába járni. Annyit már tudok, hogy College-be kell járnom, mert az ingyenes, és ha jól tudom a korom miatt is már csak oda járhatok. De a gondom az lenne, hogy nem tudom mik kellenek hozzá és, hogy működik. Hiába nézegetek hetek óta weboldalakat, egyszerűen nem tudok rajta kiigazodni. El tudná nekem valaki mondani, hogy hogyan működik egy ilyen iskola? Tehát először angolt tanulnék, aztán szakmát, stb...vagy mit? Előre is köszönöm a válaszokat.2012. febr. 20. 16:19
1/1 anonim válasza:
Szerintem először azt döntsd el, hogy mit szeretnél tanulni. Aztán keress rá, hogy melyik egyetem jöhet szóba (nem tudom Anglia melyik részén élsz). Utána pedig a legegyszerűbb, ha felveszed a kapcsolatot az adott intézménnyel, és tőlük érdeklődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!