Angliában szeretnék továbbtanulni (most vagyok végzős), de nem nagyon tudok az ottani rendszerről sokat:/ Az oktatás például ingyenes? Nyilván van olyan ahol fizetni kell, de nekem ingyenes kellene. Ezzel kapcsolatban bármi információ?
Ingyenes egyetem Angliában nincsen!
Itt Angliában mint EU-s állampolgár, ha full-time egyetemi képzésben veszel részt, akkor a tanulmányaid alatt ugyan nem kell tandíjat fizetned, de a képzés pénzbe kerül, melyet a diplomázást követően kell visszafizetned! Egy tanév ára egyetemtől függően elég borsos összegbe kerül. (A maximális tution 1 tanévre 9000 FONT.) Itt olvashatsz utána: [link]
Köszönöm!
Azért ez sokkal jobban megéri,ha eleve külföldön tervezem az életem,igaz? Meg ha a tanulmányok befejezése után kell fizetnem,akkor szinte ugyanaz mint itthon,ha nem maradok itt 6 évig dolgozni.
Imperial College Business School ,
Aston University - Aston Business School ,
London Business School (LBS) ,
The London School of Economics and Political Science (LSE) ,
Hult International Business School - Europe Campus (London) ,
ezeket találtam lehet van több nem tudom ez a tavalyi lista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!