Svédországban szeretnék orvosi egyetemre járni (Stockholm, Göteborg), viszont nem tudok sokat a felvételiről, oktatásról. Hogyan induljak el? Mik az esélyek? Mi kell a sikeres felvételihez?
Kedves második válaszoló!Először is nem tudom miből jött le neked az hogy okoskodom és jobban tudom,mivel úgy írtam hogy szerintem és ... ,ami egyáltalán nem magabiztosságot sugároz!Akkor azt írtam volna hogy márpedig én tudom hogy van angol nyelvű oktatás!Mivel nem tudtam biztosan csak úgy hallottam így nem okoskodtam és nem kijelentettem!
A másik hogy nem tudom hogy miért kell így bunkózni és beszélni valakivel akit nem is ismersz és normálisan tettem fel kérdést.Ezen kívül nem értem kiakadásod és kioktató írásod után miért kérsz bocsánatot..?Most vagy úgy gondolod vagy nem,ha pedig nem akkor miért a bocsánatkérést továbbra sem értem.Én nem haragszom rád,ezzel csak saját magadat minősíted!Ha pedig ennyire idegesít ez az oldal,hogy ennyi okoskodó van akkor miért vagy itt fenn?!Nem akarok én itt senkivel sem vitázni,ezt az energiát és időt inkább a nyelvtanulásba fektetem.Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!