Számos sikeres alternatív dohányzás leszoktató módszer van (pl. www.iqshungary.hu) azonban az orvosi szakma ezeket em fogadja el. Ez szakmai féltékenység, vagy anyagi érdekeltség kérdése?
Figyelt kérdés
2008. máj. 9. 07:30
1/1 anonim válasza:
Na én erre azt mondom,ex dohányos,aki le akar szokni,akár dokival,akár pszichés segítséggel,de akarattal lehet a legjobban leszokni.Szerintem itt nem fe´ltékenységröl van szó,mert sokszor csak a rekla´m foga´sok a mérvadóak,hogy minnél többet kiadjanak A HISZE´KENYEK:
e`n meg tudtam,hogy terhes vagyok,abban a pillanatban leraktam a cigit,pedig napi 1-1,5dobozt szívtam el.Èn azt mondom:AKARAT KÉRDÉSE AZ EGÉSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!