Svédországban szeretnék orvosi egyetemre járni (Stockholm, Göteborg), viszont nem tudok sokat a felvételiről, oktatásról. Hogyan induljak el? Mik az esélyek? Mi kell a sikeres felvételihez?
Sztem lehet angolul csinálni...majdnem minden egyetemen van angol képzés is.A Karolinskán tuti van.Igen azt tudom hogy jók és ezért is akarom.Itthon hiába mondják hogy nagyon jó a képzés,de csak az elméletre mennek rá.Sebészeten dolgozom úh tudom mennek a dolgok...nem csak hogy nem foglalkoznak a medikusokkal,de eszköz sincs megfelelő minőségű és mennyiségű a normális ellátáshoz.
Tudnál mondani esetleg a kinti oktatásról vmit?Hogy épül fel az egész?Gyakorlat mikortól van,egyáltalán adnak esélyt gyakorolni?25 éves vagyok és nem tudok svédül.Van ismerősöm kinn,de nem Stockholmban.Először dolgozni gondoltam hogy kimennék(fogászatra)idén.Azt nem tudom pontosan mikor mert semmit nem tudok a felvételiről.Miből áll a felvételi?(Az itthoninál nem hiszem hogy szemetebb..)Mikorra kell leadni a jelentkezést?
Igen, majdnem minden egytemen van angol kepzes, csak nem orvosin, hanem inkabb mesterszakokon, vagy az ilyen gazdasagi szakokon. Orvosit svedul tanulnal, es fogaszatra is kimenni dolgozni, ahhoz tudni kene svedul. Azert az nem egy takarito, meg csomagolo munka, vagy valami muhelyben vagy a hatterben, hogy ne kelljen tudnod kommunikalni. Lehet, hogy tudnak angolul, de ilyen helyre az nem eleg..
A felveteli meg addig tok mindegy hogy van, mig nem beszeled a nyelvet nem is tudod megirni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!