Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Pontosan milyen a brit iskolar...

Pontosan milyen a brit iskolarendszer?

Figyelt kérdés
valaki tudna segíteni? a briteknél milyen iskolatípusok vannak, és oda hány éves kortól lehet járni? ilyesmikre lennék kíváncsi. mindenre, ezzel kapcsolatban. nincs különösebb jelentősége a dolognak, egyszerűen csak érdekel:)
2011. aug. 9. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Remelem segit.

2011. aug. 9. 13:05
 2/5 A kérdező kommentje:

még egy kérdés lenne: hánykor kezdik a sulit, és egy napon kábé hány órájuk van?

köszi szépen a linket, tényleg segített!:)

2011. aug. 9. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia én itt járok suliba, öcsémmel együtt. Öcsém 14 éves és most 8. os pedig otthon 7.es lenne. A suli nekik 9kor kezdődik. Én College -ba járok, 18 éves vagyok. Itt 9:30tól de nincs is minden nap óránk..

öcsém minden nap 9től 3ig van. Én általában 9:30tól délig vagy 12:30 tól 4 ig.. de délután sokszor hamarabb elengednek.

Az egyetemeket nemtudom. A college a fősuli ,de elég laza:)Egyébként a középiskolába szinte sosincs házi.. az általános iskolában meg végképp . Oda még nagyon kicsik járnak. Asszem 5 évesen kezdik az általános iskolát.7 évesen van vége. 7-8-9 évesen kezdik a középsulit.16 évesen a fősulit.

2011. aug. 10. 16:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Azta!:D tök érdekes.. mármint, hogyha a magyarokhoz viszonyítom..:D köszönöm szépen a választ!:)
2011. aug. 12. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:

és ők.. vagyis ti am mikor érettségiztek? 16 évesen, mikor befejezitek a középsulit? és milyen óráitok vannak? mmint a college-ben.

bocsi, csak tök kíváncsi vok:D kint szeretnék tanulni, csak ezért. de nem mostanában, majd pár év múlva.

2011. aug. 12. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!