Pontosan milyen a brit iskolarendszer?
még egy kérdés lenne: hánykor kezdik a sulit, és egy napon kábé hány órájuk van?
köszi szépen a linket, tényleg segített!:)
Szia én itt járok suliba, öcsémmel együtt. Öcsém 14 éves és most 8. os pedig otthon 7.es lenne. A suli nekik 9kor kezdődik. Én College -ba járok, 18 éves vagyok. Itt 9:30tól de nincs is minden nap óránk..
öcsém minden nap 9től 3ig van. Én általában 9:30tól délig vagy 12:30 tól 4 ig.. de délután sokszor hamarabb elengednek.
Az egyetemeket nemtudom. A college a fősuli ,de elég laza:)Egyébként a középiskolába szinte sosincs házi.. az általános iskolában meg végképp . Oda még nagyon kicsik járnak. Asszem 5 évesen kezdik az általános iskolát.7 évesen van vége. 7-8-9 évesen kezdik a középsulit.16 évesen a fősulit.
és ők.. vagyis ti am mikor érettségiztek? 16 évesen, mikor befejezitek a középsulit? és milyen óráitok vannak? mmint a college-ben.
bocsi, csak tök kíváncsi vok:D kint szeretnék tanulni, csak ezért. de nem mostanában, majd pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!