Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Brit egyetemre történő jelentk...

Brit egyetemre történő jelentkezéshez (UCAS) kérhetnék egy kis segítséget?

Figyelt kérdés

Szóval az edinburghi egyetemen néztem ki a Business Studies nevű képzést. Ez áll mellette: "4FT Hon MA". Ez pontosan mit jelent?

Másrészt még a keresgélés elején vagyok, pár tipp is jól jönne. A skót egyetemek közül választanék, az ingyenesség miatt, de valami olyan szak kéne, ami a gazdálkodási és menedzsment szaknak lehet a megfelelője. Vagy valami gazdasági szak.

2011. szept. 26. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Jelentése 4 szemeszteres képzés, Angliában sok Msc

csak 2 szemeszteres.

Nem vagyok bisztos de 2012/2013 isk év már tandijas

ha jo emlekszem, valaki a forumom már irt eröl, de joval olcsob lesz mint Angliában.

Probaljá utána nézni a Glazgow, Stirling, Dundee...egyetemeken.

2011. szept. 28. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:

4 - negy eves kepzes

FT - Full Term (ez gondolom egyertelmu)

Hon MA - Honors degreet ad, MA-val egybekotve (erre meg johet egy ev mesterkepzes)

En is az edinburghi egyetemre jarok, de nem volt egyszeru bejutni. En is azt hallottam, hogy kovetkezo evtol az uj belepoknek mar nem lesz ingyenes - mondjuk az biztos, hogy megeri kijonni, en nagyon jol erzem magam itt, viszont Edinburgh remesen draga, ugyhogy talan a tobbi varos egyetemen is nezz korbe, mindenhol mashol joval olcsobb az elet...

2011. okt. 6. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!