Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ajánlanátok olyan egyetemet...

Ajánlanátok olyan egyetemet NYC-ben ahol lehet építészmérnöknek tanulni és viszonylag "olcsó"?

Figyelt kérdés

Olcsó alatt azt értem ,hogy az ottani egyetemek áraihoz viszonyítva olcsó.

Előre köszönöm!

2011. márc. 17. 16:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ossze lehet hasonlitani, hogy mennyivel olcsobb az egyetem csak annak alapjan, hogy hol van. Austin sem egy getto hely, ahol majd egy community college-ban negyedaron kitanulod a szakmat. Minden egyes egyetem mas, nemcsak allamonkent.

Megneztem az Austinban talalhato egyetemet. Fel evre 16 ezer dollar a tandij. Ebben sem szallas, sem konyvek nincsenek benne. Azok kb. ugyanennyit ratesznek. [link]

(masodik oszlop (architecture) legutolso sora vonatkozik rad)

A diakmunkabol nem fogod tudni fizetni az egyetemet. Te nem dolgozhatsz, nem lesz munkavallaloid. Ilyen kisebb munkakat vallalhatsz az egyetem korul meghatarozott oraszamban.

2011. márc. 20. 16:27
 12/18 A kérdező kommentje:

Igen heti 20 órát lehet legálisan dolgozni.

Köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 20. 19:03
 13/18 anonim ***** válasza:
15 vagy, először is érettségizz le. Másodszor: itthon speciel a külföldi építészdiplomákkal inkább szívni fogsz, mint pénzt keresni.
2011. márc. 22. 12:41
 14/18 A kérdező kommentje:
NEM akarok itt maradni semmi képpen sem ,de ha nem sikerülne ott maradnom akkor is több helyen elfogadják az amerikai papírokat.Például Ausztráliában.
2011. márc. 23. 16:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Akkor miert nem Ausztraliaba mesz? Oda konnyebb a bevandorlas. Pontrendszer alapjan mukodik es ha kepzett vagy, akkor letelepedhetsz. Nezz utana, mert az sok plusz pontot jelent, ha vki ausztral egyetemre jart.

Egyebkent csak egy tanacs: szerintem dontsd el, hogy hova szeretnel menni, mert Ausztralia meg USA ket kulon vilag es minel idosebb korban telepedsz le valahol, annal nehezebb megszokni. En meg huszoneves vagyok, de mar nem mennek at mas orszagba, mas kontinensre, mint pl. Ausztralia, mert nem tudnam ott 100%-ig megszokni. Ismerek ausztralokat. Teljesen mashogy beszelnek, mashogy elnek, mint itt az emberek. Szerintem az amerikai oktatasi rendszer leginkabb a kanadaival "csereszabatos".

2011. márc. 23. 16:40
 16/18 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a választ!

Megmondom őszintén ,hogy az Usa jobban tetszik úgyhogy az olyan második lehetőség lenne.Amerikában van ismerősöm is meg a repülő sem olyan drága.Ausztráliába nincs senkim plussz a tanulás ott is gondolom ugyan olyan drága mint az államokban.Ha itt járok egyetemre akkor Ausztráliába semmi esélyem sincs?Ausztráliába az emberek nagyon tetszenek plussz a nagyobb városok is nagyon tetszenek meg jó az idő ,egyedül az állatok amik kicsit elriasztóak.Youtube-on vannak videók ,hogy a házban mekkora pókok vannak.Persze ha lenne rá lehetőségem ettől még kimennék.:)

2011. márc. 23. 21:35
 17/18 anonim válasza:
hány éves vagy?
2011. márc. 30. 21:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hany eves, de elettapasztalata minuszban van, ez biztos.

Az USA-ban is vannak am "vadallatok"...pok, az a legkisebb gond, csotanyok, de nem olyan picik, mint Europaban meg kigyok stb. Szerintem te kerdezo nem igazan tudod, hogy mit akarsz, mert meg semmit sem tapasztaltal. Hat Ausztralia meg az USA tok mas. En ismerek ausztralokat, teljesen mas az egesz. Az USA-ba sem olcso a repjegy, max. ha NY-ba mesz csak, akkor van diszkont jegy. En ugy tudom, hogy az ausztral egyetemek jelentosen olcsobbak (es ne felejtsd el, hogy az ausztral dollart mas arfolyamon kell szamitani). Nyilvan vannak kulonbsegek szakok es egyetemek kozott is, de nagy altalanossagban elmondhato, hogy olcsobbak az ausztral egyetemek es egyebkent az oktatasi rendszeruk sincs teljes fedesben. Nem tudom, hogy mennyire atjarhato a ket oktatasi rendszer, szerintem szakonkent valtozo, mert van olyan szak, ami utan meg egyetemre kell jarnod tovabbi targyakra, hogy adott orszagban tudj dolgozni a szakmadban. En tuti, hogy a helyedben nem fizetnek ki egy teljes egyetemi kepzest az USA-ban, ha utana talan AUS-ban kotsz ki. Persze mindent meg lehet oldani, penz kerdese elsosorban.

2011. márc. 31. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!