Ajánlanátok olyan egyetemet NYC-ben ahol lehet építészmérnöknek tanulni és viszonylag "olcsó"?
Olcsó alatt azt értem ,hogy az ottani egyetemek áraihoz viszonyítva olcsó.
Előre köszönöm!
Köszönöm a választ!
Igazából nem fontos hogy nyc-ben legyen teljesen jó lenne mondjuk Austin is. A tervem az lenne ,hogy suli mellett dolgoznék és a lakást meg közösen bérelnem másokkal. Nyilván austinba kevesebbet lehet keresni ezért úgy gondoltam ,hogy mindegy hogy nyc vagy Texas.
Vagy azért nem mindegy?
Ha dolgoznék és a szállást viszonylag olcsón megoldanam akkor mennyi pénz kene meg?
Előre köszönöm!
15/f
Kijutni tanulói (F1) vízummal.
Állampolgárság meg még messze van ,de egyetem után nagy az esélye ,hogy felvesz egy cég.
De most nem ez a kérdés...
Tudom és azzal is tisztában vagyok ,hogy nem olyan könnyű munkát találni de ha nem is maradhatnék akkor itthon is többet érnék egy amerikai diplomával.
Azért köszönöm a választ!
Most lehet ,hogy úgy tűnik ,hogy egy álomvilágban élek.Ez nem így van csak jó lenne ha a kérdésre válaszolnának.(az utolsó kivétel)
Most itt nem az állampolgárságról van szó, hanem a tanulásról és szerintem azon kell előbb gondolkodni mivel ha sikerülne is egyetemre mennem az Usa-ba mire elvégzem az még minimum 7 év.(még 3 év a gimi)
De akkor csak azt kérdezem ,hogy TX-ban kevesebbe kerülne az egyetem elvégzése?
Itt azt értem ,hogy ha a suli melett dolgoznék akkor azt még ki kéne pótolni de mennyivel?TX-ban olcsobb lenne?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Ezt elfelejtettem: Villamos mérnöknek is szívesen tanulnék.
Arra lehet ,hogy nagyobb a kereset az államok-ban?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!