Létezik olcsó, és jó intenzív német tanfolyamot Bécsben?
Figyelt kérdés
Bécsben szeretnék tanulni németet, mert nyáron kiköltözöm a barátomhoz, aki osztrák és Bécsben él. Nézegettük a neten, de nagyon drága mindegyik tanfolyam.... :S A munka meg csak némettel lehetséges!! :S Köszi a válaszokat!!!2009. máj. 28. 14:48
1/3 anonim válasza:
Pontosan nemtudom hogy hol, és mennyiért van, de szerintem biztosan van! Keresgéljetek tovább, kérdezősködjetek. Aztán ha végképp nincsen semmi, keress egy osztrák magyar céget, hátha oda felvesznek.
2/3 anonim válasza:
drágának érzed azt a 700-1000 eurót 4-6 hétre? Szerinted ha itthon elmész magántanárhoz, 6 hét alatt mit tanít meg neked? Ha még sosem tanultál németet 6 hét alatt az alapfokot sem éred el.. Nemhogy egy erős középfokot, amivel már bátran vállalhatsz munkát.. Sokkal könnyebb anyanyelvi környezetben tanulni.
Az ÖSD osztrák nyelvvizsga, biztos van kurzusa, ahogy a Goethe Institut vagy a TELC is biztos jelen van Bécsban, hiába német..
Vagy keress skype-on vagy egyéb helyeken némettanárokat, vegyél könyveket és az ő segítségével tanulj magadtól.
Hidd el, ezek az összegek csak nekünk tűnik drágának, NY-on jól keresnek, ahoz a fizetéshez viszonyítva nem is olyan drága...
3/3 anonim válasza:
Én is résztvennék egy ilyen tanfolyamon. győri vagyok és esetleg együtt mehetnénk az okatásra. Pénzem lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!