Külföldön tanulnak magyar történelmet, irodalmat, vagy valamit, ami a magyarokról szól, a magyarokkal kapcsolatos?
"Lassan egyesek többet tudnak Anglia történelméről. mint a magyar történelemről. Ezen sürgősen változtatni kell, és végre a magyar történelemoktatást is igaz pályára kell állítani."
Én most közép iskolás vagyok. Kb fele-fele arányban tudom a magyar és világ történelmet. Ezt úgy értem, hogy amit tudok annak kb a fele a magyar. Ez valahogy úgy oszlik meg, hogy 50% magyar 25% amerikai és a maradék 25% a többi ország.
Akkor elég fura középsuliba járhatsz.
Én 3 éve végeztem és nekünk "még" olyan rendben tanították, hogy kb. 50% volt a magyar, durván 40% az angol, német és francia együtt és a maradék 10% pedig a minden egyéb (Oroszország, Lengyelország, Csehország, Itália, Spanyolország, gyarmatosítás, Európán kívüli világ).
Na persze ez csak úgy igaz, hogy leszámítjuk az ókort, amikor ugye magyar történelem nincs
Parancsolsz?
Ha nem válaszolok mindenre, az már azt jelenti, hogy besz@rtam?
ma 22:28
Nagyon messze vagy attól amire gondoltam...
Mi van?!
Beszélj már érthetően!
Most mi van?
Én már egy szót sem értek.
ma 23:26
Nagyon el vagy tévedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!