Van lehetőségem ebben az esetben külföldi msc tanulmányokhoz?
1. Szóval az elejétől kezdve nem tudtál volna válaszolni, de azért idejöttél osztani az észt, hogy utána leírhasd, hogy nem tudsz semmit. 👏
2. A lehetőségek ismeretének semmi köze nincs ahhoz, hogy valaki mennyire értelmes, de eddig nem írtam le, mert gondoltam nem kerülök veled addig konfliktusba, amíg ki nem derül, hogy hasznodat veszem-e. De most, hogy látom, hogy nem fogsz tudni érdemben hozzá szólni, már leírhatom. 😀
3. Tudom használni a Google-t, de itt is megkérdeztem, mert ha van valakinek tapasztalata, akkor le tudja írni.
4. Senki nem születik úgy, hogy ezeket tudja, valaki elmondja neki, valakitől megkérdezik. Ez a kérdés sem más semmiben sem.
10-es.
Mivel a közoktatás mellett a felsőoktatás színvonala is szánalmasan alacsony, a tanárok fizetése éhbér, így csak a tehetségtelenek mennek tanári pályára (tisztelet a kivételnek).
Ami a hallgatókat illeti, 90%-a életképtelen, alacsony értelmi képességű egyén.
Ha a felvételi része lenne:
- a pszichológiai vizsgálat,
- motivációs elbeszélgetés,
- felvételi elbeszélgetés,
- szakmai felvételi (érettségi mellett),
- idegen nyelvi tudás felmérése,
a felvételiző hallgatók 90%-a be sem kerülne az egyetemekre.
Ennyire tudatlan szellemi színvonal lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!