Külföldi tanulmányokhoz szponzor?
Milyen cégeknek, szervezeteknek tudnék írni, akik támogathatnák külföldi tanulmányaimat?
Hova érdemes beadni esszéket, milyen helyeket keressek fel, ha művészeti szakra vettek fel az USA-ba, és kítűnő tanulmányi eredményeim vannak?
Általában jó eredményekkel szoktak felkeresni a szponzorok (legalábbis sportnál országos-európai-világversenyek után keresnek, ha szimpatikus vagy)
De ettől függetlenül le kell tenned nyelvvizsgát, meg kell írnod a kinti érettségit (SAT) és fel kell hogy vegyenek, ugyanúgy mintha kint élnél.
Saját döntésed, hogy te épp olyan helyre mész, ahol 10ezer dollár a tanév vagy 40, odaadod be a jelentkezésed, ahova gondolod. A szponzornál viszont számíts arra, hogy ők nem fogják a legdrágábbat támogatni (legalábbis sportolóknál nem teszik)
Már felvettek.....
Most keresném a támogatókat...
Bocsánat, nem tudtam hogy lehet így rollorinelni a sulit, én sportolóként mentem ki, emiatt írtam azt amit.
Esetleg akkor kinézett szponzornak írni? Vagy beszélni valakivel aki oda jár ahova te? (Első voltam)
Ezzel az a baj, ha nem tudod fizetni majd az egyetemet megszunik majd a vizumod is..
Amerika nem az olcsosagrol hires.. Lakhatas 400$-1000$
Kaja stb.. Tandij is eleg draga.. Dolgozni nem dolgozhatsz tanulokent.
De a legjobbakat kivanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!