Elmennétek Bolíviába spanyolt tanulni? :D
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:46
Mi a másik két nyelved?:D:D:D:
ÉN is elmennék szivesen Argentínába de inkább Dominikára:D
Nem kérdés, már most felülnék és utaznék ki!!!! AMúgy van egy-két ismerősöm ott és szerintem nem lennék ott se elveszve.. az meg hogy az egyik legszegényebb ország.. na és?.. :D azt is meg lehet szokni,
Az előző kommenteket olvastam, és Argentínát nem ajánlanám, ugye mindenhol más a kiejtés de ott nagy hatással van a nyelvre a portugál, ugye a brazíliai határ miatt, és ha ott tanulsz utána nehezebb lesz megértened a többi országban beszélőket, de sok sikert!! =D és tényleg nagyszerű nyelv
Lehet, h a nyelvtanfolyam ott a legolcsóbb, de a repjegy drága, odajutni hosszú idő, ha gondod van, hazajutni nehezebb, kevesebben beszélnek angolul, ami fontos, amíg a spanyol nem megy....én spanyolországba mennék inkább.
vagy tanuld itthon, aztán menj ki au-pairnek alapszintű nyelvtudással, a többit megtanulod ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!