Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Elmennétek Bolíviába spanyolt...

Elmennétek Bolíviába spanyolt tanulni? :D

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 12:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Dél-Amerika legszegényebb országa tudtommal, meg én Dél-Amerikától úgy alapból félnék. Nem mennék szerintem. Meg spanyolt sem akarok igazán tanulni :D
2010. szept. 26. 12:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Am azért kérdeztem mert néztem latin-amerikai nyelvtanfolyamokat és ez volt a legolcsóbb amit találtam:D
2010. szept. 26. 12:31
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

nem véletlenül az a legolcsóbb

én Spanyolországba mennék

2010. szept. 26. 12:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Én Dominikára szeretnék az olyan fél millió(Y) Álmok:D:D:D
2010. szept. 26. 14:50
 5/14 anonim ***** válasza:

Spanyolország sincs a legközelebb ha bajba kerülsz és haza kell jönni, pedig az csak 2-3 óra repülővel és fapadossal is jöhetsz-mehetsz arról nem is beszélve, hogy nem kell vízum meg útlevél, elég a személyi..

Dél-Amerika eléggé más világ, ott tényleg szegénység van és erőszak, nem tudom hogyan oktatnak...!

Szerintem itthon juss el egy erős középszintre, majd próbálj meg spanyol nyelvterületen elhelyezkedni, ott majd fejlődsz gőzerővel és még ha dolgozol, fizut is kapsz :)

2010. szept. 28. 15:01
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi bár még nem kezdtem el a spanyolt csak tervezem:D
2010. szept. 28. 17:34
 7/14 anonim ***** válasza:
inkább Argentínába, álitólag ott is lehet -persze lehet hogy butaság, de én szívesen mennék oda, mert van lovaspóló :D egyébként én ebben az évben vettem fel a spanyolt 3. nyelvnek. tervbe van hogy jövőre megyek ki Amerikába, utána nyelvvizsga és érettségi belőle, így nem lesz gond, hogy van még egy nyelv amit társalgási szinten remélhetőleg megtanulok,vagy legalább érteni fogom. Hajrá, jó nyelv a spanyol :)
2010. szept. 29. 09:46
 8/14 anonim ***** válasza:
A spanyol az gyönyörű nyelv, de inkább otthon tanulnám meg.
2010. szept. 29. 14:08
 9/14 anonim válasza:
Idegennyelvnek csak az alapját lehet megtanulni itthon, a többit csak úgy lehet ha csak spanyolul beszélnek hozzád, ismerősöm itthon megtanulta az alapokat és kiment pár hónapra Spanyolországba és (majdnem) perfektül tudott spanyolul.
2010. szept. 29. 21:08
 10/14 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a válaszokat:D
2010. szept. 30. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!