Külföldi egyetemre érdemes menni? Mennyi esélyem van innen bejutni egy “elit” egyetemre?
Kedves utolsó! Félig igazad van :)
Valóban, van UCD , de DCU is, lasd itt: [link]
Na ez ilyen mekis suli xD
Dánia drága, de egyetemisták iszonyat támogatásokat kapnak ott.
Persze, Írorszag is az, pláne a lakáskrízis miatt, de itt még mindig kiszámíthatóbb az élet.
A szakot illetően nem mondok véleményt, mert nyilván a kedves kérdező tudja miért azt akarja tanulni, amit.
Kinek mi...
Hogy mennyire piacképes, az meg mint tudjuk, soktényezős.
Az én első szakom is olyan, ami sokak szerint mekis szakma, pedig sokkal több lehetőség van benne, mint elsőre gondolnák.
Nem is bolt egyszerű :)
No de ez az én dolgom, a lőtéri kutyát se érdekli :)
Valóban drága Dánia, mint már írtam, de egyetemistaként ott azért élhető. Eleve igényelhet ingyen kolit. Meg kapja a támogatást. Ellenben itt fizessen €1200 minimum a szállásra, és még nem evett, nem fizette a sulit, rezsit, stb.
Köszi a válaszokat.
#9, Örülök, hogy normális választ is sikeredett írnod. Nem a tanácsaiddal volt gondom, hanem a stílusoddal, részemről aztán tényleg nincs harag.
A többieknek is köszi <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!