Hogyha külföldre akarok művészeti egyetemre menni, melyik gimnáziumot/szakközépiskolát érdemes választani : amelyik angol tagozatos, vagy amelyik rajz tagozatos?
Ha művészetet tanulnál egyetemen, művészetet kellene most is tanulnod. Hogy milyen formában teszed, rajtad áll.
Az angol meg hasznos, de nem sokra mész vele, ha pl. Mongóliában tanulnál tovább.
Az angol a fontos! Mongóliában is... persze legjobb mindig az adott ország saját nyelve! Mondom én aki semmilyen idegen nyelvet nem tudok, de bejártam a világot. Ha rám hallgatsz, akkor szakosodhatsz a rajz, festészet, szobrászat... Nyelvek, vallások... zene, tánc, hangszerek... stb. De én Ázsiát javaslom, leginkább Indonéziát, persze nekem Kína is nagyon tetszik. Szóval tanulj Angolul, angolul, angolul, meg helyi Indonéz/Malay, Tagalog, Japán, kínai, koreai nyelvet. Segítség:
Meg egy kis reggae zene, a koronázatlan királytól (Ras Muhamad), aki mellesleg a Magyarország indonéziai nagykövet asszonyának (Wening Esthyprobo) fia.
Sok sikert az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!