Még mindig nem tudom hogy mi akarok lenni? Érdemes lenne egy évet kihagyni?
Én általában nem pártolom a csúsztatást, de ha már egy évet lehúztál az OKJ-n, és ha minimális fantáziát látsz benne, akkor már érdemes lenne befejezni.
Ami az orvosit / állatorvosit illeti, elég nagy a kettő közötti különbség. Szóval amondó vagyok, hogy ha nem tudsz dönteni, akkor valószínűleg egyik sem való neked.
A korod miatt meg ne aggódj! Az egyetemen ez a pár év semmit sem számít. (Én most 30 év felett jelentkezem "álmaim szakára", amit már 15 éve "kerülgetek", de eddig őrültségnek tartottam. Ha most felvesznek, örömmel iratkozom be, és marhára nem fog érdekelni a korom - engem sem érdekelt, amikor másik szakon idősebb évfolyamtársaink voltak, sőt, ők általában komolyabban vették a tanulást, így nagyon is "hasznos" ismeretségnek bizonyultak:))), másrészt az előkészítő alapján is azt mondom, jól beilleszkedtem, nem nézett ki a korom miatt senki, és nem csak 18 évesek vannak ott.
Ma már fizetni kell a potyára látogatott félévekért.
Így lehet hogy jobb ha elvégzed az OKJt
De azt se hagyd figyelmen kívül , hogy az idő meg megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!