Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan lehetne kijutni New...

Hogyan lehetne kijutni New York-ba, egyetemre?

Figyelt kérdés

Természetesen nincs félévente 4 millióm, hogy rendesen tudjam fizetni a tandíjat+megélhessek. Viszont beleszerettem a városba, és hatalmas álmom, hogy ott tanulhassak tovább. Van valamilyen lehetőségem, vagy engedjem el ezt az álmom?

(Vagy írónak, vagy forgatókönyvírónak szeretnék menni.)

2021. febr. 14. 23:50
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Pénz nélkül nem fog menni a világ egyik legdrágább városában. Több tizmillió forintról beszélünk itt.
2021. febr. 15. 17:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, azért is gondoltam, hogy megkérdezem itt, hátha van valami megoldás. Azt hiszem keresnem kell valami más álmot.

Mindenesetre köszönöm a választ.

2021. febr. 15. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A barátom sport ösztöndíjat kapott (kosár). Egy közvetítőnek fizettek a szülők, ez az egyetem pedig vállára hogy mehet hozzájuk. De így ösztöndíjjal is milliokba került és még fog is
2021. febr. 16. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt mondom, hogy ne mondj le az álmaidról! Nem tudom, hogy hol laksz viszont ajánlom, hogy keresd fel a hozzád legközelebb eső American Corner irodát. Ők az Amerikai Nagykövetség kirendelt irodái, nekik az (is) a feladatuk, hogy segítsenek az amerikai továbbtanulásban, felvételi procedúrában, stb., és ezt mind ingyen. Tudtommal Budapesten, Debrecenben, Szegeden, Pécsen és Veszprémben vannak jelen, mindegyik iroda fent van Facebookon, nyugodtan írj rájuk, segíteni fognak!

Annyit még hozzátennék, hogy amerikai mesterképzésekhez sokkal több ösztöndíj van, mint alapképzésekhez, szóval lehet azzal jobban jössz ki, ha itt Magyarországon megcsinálsz egy BA diplomát és utána kimész egy MA-ra(legalábbis nekem most ez a tervem, nálam is NYC a cél). Lényeg, hogy időben keresd föl valamelyik Cornert, mert az amerikai felvételi procedúra hosszadalmas.

Ha lenne még kérdésed, nyugodtan írj, szívesen segítek :)

2021. márc. 24. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!