Olyan terveim vannak, hogy a New York Film Academy-re szeretnék majd járni. Addig még van 3 évem. Van közületek esetleg valaki, aki tapasztalatokkal tudna ellátni? Plusz, hogy milyen feltételei vannak (angolon kívül miből kell felsőfokú és hasonlók).
Ezt valahogy gondoltam.
Egyéb?
jajj, én is oda akartam menni...
1, messze van, közelebbibe kell mennem (kint lakok az usa-ban)
2, kevés az esélyem, hogy elhelyezkedhetek abban a szakmában...
am, ha kint akarsz érvényesülni, orvosi szakmát ajánlok... elég jól keresnek, és kellenek is a szakmában...
először is, ha nagyon megpróbálnád:
kell ESL (english as a second language)
a honlapon több infót találsz...
am az esl nem biztos, hogy kötelező, de nem árt...
és úgy látom, 1 félév 18.000 usa-dollár (kb 3,240,000 ft)
Nagyon köszönöm! :)
Ha szabad tudni, te most mit tanulsz? Vagy már nem vagy tanuló? :)
A pszichológia engem is érdekel. :)
Igazából sokféle szakma érdekel, de valahogy a zenében és a színészkedésben érzem magam otthon.
Te mióta élsz kinn?
1 éve :)
engem a kulissza mögötti élet vonz nagyon... filmezés, rendezés, fotózás... csodás lehet egy kis apróságból, gigantikus dolgot varázsolni a vászonra, szgépes programok segítségével :)
Bizony. :)
Egyik ismerősöm először valószínűleg Londonba fog menni, ott filmrendezőnek szeretne tanulni, aztán meg NY-ban színészetet. Kezdetnek nem lenne rossz London sem, de úgy még többe kerül. Még meglátom mi lesz addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!