Tényleg megbánom ha nem hsználom ki az erasmust?
Mesteren jön az utoló évem szeptemberben.
Ha végeztem házasság, munka vár rám, ami rendben van mert szeretem a barátomat is és a jövendőbeli foglalkozásomat is, de tudom, hogy soha nem kerülnék megint olyan helyzetbe, hogy gondtalanul, csak a magam feletti felelősség terhével élvezzem az életet.
3 éven belül gyereket szeretnénk, azzal és a munkábaállással véglegesen vége a fiatalásgomnak, amiben semmi se történt konkrétan mert végig tanultam.
Ami nagy kontra az egészben, hogy valószínüleg tönkremenne a kapcsoaltom félév külföldtől, mert nem tudna meglátogatni és nagyon rosszak vagyunk internetes kommunikációban, telefonálásban.
de úgy szeretnék valami újat látni és egy kicsit még élni a kikövezett út mellett.
23/l
Nem. Azt bánod meg, hogy esélyt se adsz magadnak és a saját boldogulásodnak az életre, hanem egy srác kezébe adod magad egy gyerekkel. Örökre elköteleződve neki, holott nem is ismered magad. Se az erősségeid, se a gyengeségeid, mert nem tanultál magadról semmit csak másról (pl.: egyetemi tárgyak). A világról valszeg fogalmad sincs. Egy más által mozgatható báb leszel, aki ha nem csinálja, amit a másik, vagy más emberek mondanak, akkor képtelen lesz az egyedüli életre.
Mielőtt elkötelezed magad 1 egész életre, ébredj fel.
Úgy menj egyetemen Erasmusra h.fizikailag ott tudj lenni ez most esélytelen.
Kezdj el saját döntéseket hozni, amíg nem késő. Később gyerek mellett nem lesz egyszerű.
Ne legyen igazam, de rengeteg ember gyereket szül, mert ez van bele programozva, hogy egyetem, munka, gyerek és jaj amikor a férfi ott hagy 3 év múlva, mert megunja.
Belegondoltál mit csinálsz egy, vagy 2 gyerekkel, ha tönkre megy a házasságod, vagy bármi történik a pároddal, vagy a biztos családi háttérrel?
Kezdj el gondolkozni mielőtt hülyeséget csinálsz. (31/L)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!