Tudnék itt egyetemre járni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lassan már 3 hónapja lesz annak, hogy kiköltöztem Angliába, és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek van esélyem itt folytatni az egyetemi tanulmányaimat? Otthon Magyarországon Egerben tanultam egyetemen, majd passziváltam magam, és kijöttem Angliába. Itt is tudok egyetemre járni, kurzusokra jelentkezni?2020. nov. 9. 11:28
1/5 anonim válasza:
Leginkább az ottani egyetemeken kéne megkérdezned! A BREXIT miatt nem biztos, hogy ingyenes lesz (mint az EU-n belül..)
2/5 anonim válasza:
Elvben igen, megvan ennek a módja. De bizonyára nem ingyen, és nem tudom, hogy diákhitelre jogosult lennél-e.
3/5 anonim válasza:
Én azt nem értem, ha valaki nem tudja ezt az egyetemen kideríteni, akkor mit vár egy ilyen oldalon?
4/5 anonim válasza:
3: és egyáltalán ..... Mire ment ki...? A nyelvet se beszéli? Hogy akar ott egyetemre járni...? Még mosogatónak se veszik fel alapvető nyelvtudás nélkül!
5/5 anonim válasza:
Tudtommal idén volt az utolsó lehetőség a diákhitelre, szóval mostantól saját zsebből kellene állnod az évi 9 ezer fontot. Ezért is kéne az egyetemet megkérdezni, mert van ahol dolgoznak alternatív megoldáson, de gondolom ezt is inkább a nagyobb egyetemeken teszik, a kisebbek nem hinném hogy megengedhetik maguknak, hogy saját kosztra tanítanak és vagy ki lesz fizetve, vagy nem.
De egyébként igen, ezt leszámítva ha van érettségid és tudsz angolul, felvennének egyetemre. Ha nem Russel-t célzol meg, nem is olyan nehéz bejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!