Melyik uniós tagállamba éri meg egyetemre járni?
Szoftverfejlesztőnek szeretnék továbbtanulni, viszont az egyetemet külföldön szeretném elvégezni.
Mindenképp olyan uniós tagállam kell, ahol angol nyelven oktatnak és ingyenes az egyetem.Így Ausztria és Németország kilőve.
Így Németországon és Ausztrián kívül milyen lehetőségeim vannak?
Fő szempont az is, hogy meglehessen élni az egyetem mellett, gondolok itt arra, hogy részmunkából tudjam fedezni a kiadási költségeket.Akár a kollégium is szóba jöhet, nem feltétlen csak albérlet.
szoftverfejlesztő akarsz lenni, de még a google se megy, hajjaj :)
pl skandináv országok. Pénzes a családod? Albérletet max több emberrel tudsz kivenni, mert nem nagyon lesz annyi pénzed részmunkaidő + magad ellátása mellett.
Szerintem gondold át ez a dolgot így egy válság kezdetén, hogy járható út lesz-e.
Mi köze van annak a szoftverfejlesztéséhez, hogy tudom e használni a googlet vagy sem?
Tudom használni a googlet, sőt utána is néztem már a külföldi egyetemeknek, de attól még érdekelnek a személyes vélemények.
Elvégre azért van ez az oldal hogy kérdéseket tegyünk fel, amire választ várunk nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!