Az Egyesult Kiralysagbol szeretnenk hazakoltozni mikor a lanyunk befejezi az altalanos iskolat. Mivel itt 12 evesen vegeznek, otthon ugye altalanos iskolaban kell foltatnia a tanulmanyait?
Utolsó: a szövegértelmezés nem megy????
Arról szó sem volt, hogy Angliába akarna bárkit is csalogatni valamelyik válaszoló, arról van szó, hogy aki már ott él, annak nem jó ötlet általában visszajönni MO-ra - és ez teljesen más, mint amiröl te írogatsz!
13
Te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni?
Maga a válaszoló írta,hogy azon a környéken rengeteg a drogos és elmebeteg ember és te azt mondod neki,hogy maradjon ott?
Te ennyire nem vagy magadnál?
Gondolom ha te a Hős utcában élnél akkor neked is az lenne minden álmod
Miért próbálod rábeszélni arra,hogy maradjon egy gettóban?
Igen vagy tehet különbözetit
Amúgy attól függ,hogy milyen iskola,nyílván vannak nemzetközileg is nagyon jó iskolák ilyen pl a Fazekas ha jól tudom,vannak közepesek és vannak nagyon lepratelepek is ilyen pl a Than Károly gimi Pesten ahol általában drogfüggő kisebbségiek vannak
Amúgy nyílván Magyarországon is nagy a szórás mint minden nagyobb országban
GYMS megye pl teljesen élhető, BAZ megye meg nem igazán
Amúgy Angliában is vannak ilyen lepratelep helyek?
Eléggé megdöbbentő
Amúgy ezek a viselkedés formák főleg a jamaicaiakra jellemző?
#10 Az ilyen személyes és nem szubjektíven megítélt tapasztalatok írják le legjobban a helyzetett.
Személyes tapasztalatom, hogy angol munkás gyerekek rossz csontok. Persze azért vannak ott durva dolgok. De erről személyes tapasztalatom annyi van, hogy iskolai láncinget is láttam már.
Hát igen készségek szintjén előrébb járhat UK-ben egy gyerek, de tárgyi tudás késöbb oktatják Angliában.
#13 Jókat írsz. Csak magyarországi olvasoknak nem hiszem, hogy mindig követhető lenne, ahogy "évfolyamok", iskolák közt közt ugrálsz.
Értem, felidegeltak itt.
#24 Azt a "roma" gimit nem ismerem.
Általában egyetértek veled.
Van szakadt, de inkább Kispest szerű helyek bőven Angilában is, és vidéken több a szegényebb, de nem kriminális, "GYMSM" szintjén lévő telep is van ott.
Persze ott is vannak rossz környékek.
Sokszor minnél fehérebb annál többet enged meg magának egy gyerek. Ott nem divat bár az atyai nevelő pofon. Visszont mint háború elötti Magyarországon sok olyan dolgot meg lehet úszni egy pofoonnal, amiért ma 98+%-ban minimum kicsapás jár.
26
Köszönöm
Viszont szerintem GYMS megye egyáltalán nem rossz,a lepratelep helyek azok a keleti megyék és Tolna,Somogy déli része
Angliában amiről úgy hallottam,hogy egy gettó hely az Stoke upon Trent és környéke illetve Liverpoolnál a régi bányászvárosok
Amúgy elfogadom amiket írsz mivel Angliából csak Londont láttam,onnan is csak a turista helyeket,nem mentem bele mélyebben mivel csak 2 napom volt rá
Viszont szerintem ami baromság az az xy ország oktatási rendszerére véleményt mondani
Minden országban vannak jó és rossz középiskolák
Egyetemek szintén
#29 Az "oktatási rendszerére" különböző az országokban. Angolszász rendszerben pedig nagyobb a különbség a szimplán jó és gyenge közt is. Tehát nem mélypont és csúcspont közt.
Londonban voltak munkás ismerösök, akiknek fogalmuk nem volt arról, hogy a víz miért folyékony és a jég miért szilárd, bár a hőmérsékleti értékekel ilyen téren nagyjából tisztában voltak. De hogy 0 és 4 fok közt közti negatív hőtágulása van a víznek. De nem is víz biologiai szempontból fontos egyedi kémiai tulajdonságaival nem voltak tisztában. De szimplán nem tudták a molekulák helyzetét leírni hallmaz állapotok szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!