Külföldön élek két éve,17 vagyok, de nagyon nem érzem jól magam, Nincsenek barátam és ez egyszerűen kikészí, haza akarok menni de mivel már elmúltam 16 nem vagyok iskola köteles és nem vettek vissza a gimiba ahová jártam volna otthon, mi tévő legyek?
Barátkozz.
Másik iskolánál próbálkoztál már? Nem feltétlenül kell a régibe visszamenned.
Szia!
Én is hasonló cipőben járok. Nincsnek barátaim itt Németországban.
Merre laksz Németországon belül?
Kicsit hasonlónak érzem a storyt az enyémhez. Engem nem vettek fel középsuliban a gimibe a barátaimmal. Ahova elkerültem szörnyű volt. Nem voltak barátaim és amikor csak lehetett suli után mikor tudtam h tovább vannak benn mentem vissza. Nagyon hiányoztak a barátaim. Egyi dő után ők elvoltak a saját új környezetükkel és lassan elfeledtek. Mondhatni ezt a pár évet túléltem, aztán újra sulit váltottam és találkoztam a legjobb barátommal teljesen máshol. Azután jó volt.
Csak annyit akartam ezzel, hogy nem feltétlenül kell h külföldön legyél ahhoz h hiányozzanak a régiek, vagy egyszerűen csak nincsenek most per pill a környezetedben olyanok akik egy hullámhosszon lengyenek veled. Azt tudom mondani csak h járj vmi olyan helyre amit szeretsz. Tanfolyam, tánc, magyar közösség, számítógépes játékok, karate vagy bármi ahol olyan emberek vannak akik azt szeretik amit te vagy kezdj bele valami újba. Nem mondom h barátkozz ha ennyire nem akarsz. Csak legyél olyanok között akikkel közös az érdeklődés. Találkozni fogsz olyanokkal akikkel jól megleszel, és még az is lehet, hogy nem magyar lesz és akkor is jól kijöttök majd. Meg kellett ezt is tapasztalnod, és most jobban fogod értékelni ha jó barátokra találsz. Fel a fejjel, ezt vmilyen szinten sokan átélik, nem vagy egyedül.
1 K M
Egy Kicsit Mindenhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!