Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Az alábbiak közül melyik...

Az alábbiak közül melyik országba éri meg leginkább egyetemre járni?

Figyelt kérdés

Szeretnék külföldön egyetemre járni főleg egy másik ország (kultúrájának, természeti szépségének) felfedezése miatt.

A szempontjaim:

-legyenek angol nyelvű alapképzések is (főleg közgazdasági vagy üzleti képzések érdekelnek)

- legyen mit felfedezni az országban (természet és kultúra)

- ne legyen túl sok Magyar mert akkor akkor mi nagyon bezárkóznánk a külföldiek előtt én pedig helyiekkel akarok barátkozni főleg

- ne legyen elviselhetetlenül drága (bár dolgoznék mellette)

Az országok amik bejönek:

Kanada, Japán, Hongkong, Oroszország, Franciaország, Dél-afrikai közt., Ausztrália, Új-Zéland, Skandináv országok (kivéve dánia központi területe mert ott sok a magyar)

2020. jún. 26. 18:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
97%
Most végzek egy Ivy League amerikai egyetemen, olyan színvonal van, hogy ilyet itthon egy BME-n soha nem fogsz látni. Nem véletlen, hogy a BME az 1001+ helyen van a ranglistán, ez meg az 1-10. helyen.
2020. jún. 27. 22:57
 22/27 anonim ***** válasza:
84%

21-es mit írtam?

1-2 elit magánegyetem kivételével...

Én kint jártam középsuliba cserediákként aztán 2 állami egyetemre...

Állami egyetemeken kb olyan színvonal volt mint a pesti közepes gimimben...

De valszeg te is ott jártad végig az iskolai rendszert és mindent tudsz így anonimban :D

Mindegy,trollokkal nem foglalkozom,a kérdezőnek meg sok sikert és remélem jól választ :)

2020. jún. 27. 23:38
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

A ranglista alapján sok Ivy League suli erősebb mint a University of Cape Town holott utóbbiban simán jobb az oktatás

Nyílván ilyenbe nagyon sokat számít a név

2020. jún. 27. 23:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mint magyar reálisabbak a skandináv egyetemek. Relatív közel vannak, nem horror az ár és oda nincsenek olyan kemény követelmények mint a nem EUs országokban.
2020. jún. 28. 07:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
22. nem jártam korábban soha amerikai egyetemre, és nyilván vannak gyenge egyetemek, mint ahogyan itthon is van Milton, Gábor Dénes meg Kodolányi. De ha valaki kimegy, nyilván egy jobb helyre akar járni.
2020. jún. 28. 09:43
 26/27 A kérdező kommentje:
Mindenkinek aki eddig válaszolt nagyon köszönöm.
2020. jún. 28. 10:05
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Skandinávia

Európán kívül Kanada és Dél-Afrika

Ezekben nincsenek magyarok és megfizethető

2020. jún. 28. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!