Az alábbiak közül melyik országba éri meg leginkább egyetemre járni?
Szeretnék külföldön egyetemre járni főleg egy másik ország (kultúrájának, természeti szépségének) felfedezése miatt.
A szempontjaim:
-legyenek angol nyelvű alapképzések is (főleg közgazdasági vagy üzleti képzések érdekelnek)
- legyen mit felfedezni az országban (természet és kultúra)
- ne legyen túl sok Magyar mert akkor akkor mi nagyon bezárkóznánk a külföldiek előtt én pedig helyiekkel akarok barátkozni főleg
- ne legyen elviselhetetlenül drága (bár dolgoznék mellette)
Az országok amik bejönek:
Kanada, Japán, Hongkong, Oroszország, Franciaország, Dél-afrikai közt., Ausztrália, Új-Zéland, Skandináv országok (kivéve dánia központi területe mert ott sok a magyar)
21-es mit írtam?
1-2 elit magánegyetem kivételével...
Én kint jártam középsuliba cserediákként aztán 2 állami egyetemre...
Állami egyetemeken kb olyan színvonal volt mint a pesti közepes gimimben...
De valszeg te is ott jártad végig az iskolai rendszert és mindent tudsz így anonimban :D
Mindegy,trollokkal nem foglalkozom,a kérdezőnek meg sok sikert és remélem jól választ :)
A ranglista alapján sok Ivy League suli erősebb mint a University of Cape Town holott utóbbiban simán jobb az oktatás
Nyílván ilyenbe nagyon sokat számít a név
Skandinávia
Európán kívül Kanada és Dél-Afrika
Ezekben nincsenek magyarok és megfizethető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!