Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Csak szerintem hülyeség ez?

Csak szerintem hülyeség ez?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, ő most 10.-es, idegennyelv tagozaton. Ki szeretne menni tanulni az Egyesült Államokba egyetemre. Nővér/mikrobiológia érdekelné őt, és még valami, azt nem tudom pontosan, de ezekhez hasonló. Mivel ő nem biológia-kémia szakos, ezért neki ugyebár már nem lesz kémia 11. osztálytól. A nyelvvizsgát egyébként már letette (TOEFL-118 pont). Faktnak felvenné a kémiát (a biológiát is), de ezt jelentkezésnél szerintem nem tudná beszámítani órának, vagy de? Mindenki aki jelentkezik ottani egyetemre, azok felveszik a kémiát/biológiát, ráadásul AP classban, így nagyon kicsi esélye lenne a bejutásra, nem?
2020. máj. 2. 15:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Egy szóval se mondtam, hogy nem jó a sport, de CSAK a sport miatt kétlem, hogy felvennék. Én is sportolok, ráadásul kosárlabdázom, mint ő, de nem egy helyen. De neki nincs semmi más, amit "felmutathatna", amellett hogy kosarazik.
2020. máj. 4. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!