Osztatlan tanári képzésre idén tényleg elmaradnak az alkalmassági vizsgák a koronavírus miatt vagy az hülyeség?
Figyelt kérdés
Beadtam Egerbe és Debrecenbe is töri tanárnak, de valaki azt mondta nem lesznek alkalmassági vizsgák. Ennek van valami valóság alapja?2020. ápr. 8. 14:45
1/2 anonim válasza:
Május végén vannak az alkalmasságik. Addigra biztos eldől. Én nem hallottam semmi ilyesmiről, hogy elmaradna. Engem is érint a kérdés, figyelem a híradásokat ezzel kapcsolatban, de még nem írtak semmit, legalábbis az én egyetemem nem.
2/2 anonim válasza:
Idén elmaradnak az alkalmassági vizsgák, osztatlan tanárképzés esetében a motivációs levelet veszik figyelembe, csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító szakokon pedig egy írásbeli nyilatkozat kell arról, hogy a felsőoktatási tanulmányokat semmilyen betegség nem akadályozza. Tegnap még ez volt a friss infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!