Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért ne lenne nálunk iskola...

Miért ne lenne nálunk iskola ebben a tanévben már?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, itt is a gyakori kérdéseken, hogy ebben a tanévben már nem fognak kinyitni az iskolák, mert hogy esélytelen. Most olvastam, hogy Ausztriában például már május közepétől visszatérhetnek a diákok az iskolába. Hasonlót mondtak Franciaországban, ahol lassan 100 ezer a fertőzött. Akkor nem értem, hogy nálunk mégis miért maradnának otthon a gyerekek Szeptemberig? Ezt valaki elmagyarázná nekem?

2020. ápr. 6. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hol olvastál ilyet. Nekem egy ismerősöm Ausztriában tanul és épp ma küldtek neki üzenetet, hogy június végéig már nem lesz személyes oktatás sz egyetemen.
2020. ápr. 6. 18:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Most olvastam egy cikkben, de több oldal is lehozta, a miniszterelnök beszélt arról, hogy április 14 után fokozatosan visszatér a normális élet, és hogy május közepétől valószínűleg visszatérhetnek a gyerekek az iskolákba.
2020. ápr. 6. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sokkal inkább a járvány elhúzására törekednek az illetékesek. Szakmai érvekkel.
2020. ápr. 6. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én meg saját szememmel láttam az üzenetet, amit kapott az egyetemtől ismerősöm. Valószínűleg nem egységes intézkedés ez. Lehet, hogy a 18 éven aluli gyerekeknek előbb kell visszatérni mert tönkreteszi a gazdaságot, hogy a szüleik nem dolgozhatnak.
2020. ápr. 6. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
+az egyetemeken sokkal nagyobb a nemzetközi mozgás
2020. ápr. 6. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk június-júliusra várják a tetőzést.

Te kinyitnád újra az iskolákat még idén?

2020. ápr. 7. 03:57
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
A fidesz el akarja húzni a járványt, hogy minél tovább uralkodhasson az embereken és olyan döntéseket hozhasson, amivel a zsebét tömheti! így ebben a tanévben már nem lesz iskolai oktatás - csak otthon! Mert ez a fidesz érdeke! SEnki másé, csak a fideszé!
2020. ápr. 7. 17:17
 8/9 anonim válasza:
77%
Utolsó te nyomorék vagy? Ebbe is csak a politikát látod???? Én is utálom a Fideszt de nem véletlen nem kell suliba menniük a gyerekeknek... Tudod ez a járvány úgy működik hogy a gyerek el kapja haza viszi a szülő is el kapja de ő is megy dolgozni át adja a munkatarsainak utána rosszabb esetben bele is hal.. Fhuuu de rühellem az ilyen embereket akik mindenben a politikát látják... Kedves kérdező Biztos nem fognak ki nyitni az iskolák ebbe a tanévben mert május-rá várják a tetőfokot és akkor biztos nem fogják ki nyitni az iskolákat..... Inkabb örülj hogy nem kell bejarni
2020. ápr. 26. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:
12%
8-as. Május 4-től a fidesz nyitja a boltokat, kötelező lesz a gyáraknak beindulni stb... Pont, hogy arra játszanak, hogy minél több fertőzőtt legyen, mert elcseszték, túllassították a vírus terjedését! (Nyilván azért, mert szortak az egészségügyre és most van elég ágy!) tegnap került ki egy belső elemzés, a vírus tetőzése utáni két héttel 2,5 millió fertőzőttet várnak!!!!!!!!!!!!! Simán kinyírják az embereket, mert kell a lóvé, a fideszes vállalkozóknak nem termel jelenleg senki! Ezért akarják "újraindítani" a gazdaságot! És igen, az iskolák is nyithatnak! Mert ennyi erővel szeptemberben sem nyithatnának ki, hiszen amikor bezártak 20 fertőzött volt talán az egész országban? Szeptemberben is lesz annyi, csak szólok! Sőt jön a járvány második hulláma, arra számol minden értelmes tudós!
2020. ápr. 27. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!