Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Külföldön tanuló diákként...

Külföldön tanuló diákként hogyan mehetnék vissza az egyetememre, ha azt már újra megnyitották, de a határokat még nem a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés

Kinn tanulók és a vírus miatt átmenetileg zárva az egyetemen. A tanulást távoktatással kívánják megoldani.

Viszont, ha úgy ítélik, hogy az egyetem már megnyithatja a kapuit, de a határ még nem lesz nyitva, akkor hogy tudnék oda utazni? Lehet valamilyen külön engedélyért folyamodni, ha mondjuk előzetes orvosi vizsgálaton átestem, amely igazolja, hogy nem vagyok fertőzött?

2020. márc. 14. 16:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre még ne kérdezd a TO-t, mert még ők sem tudják. Azt majd menet közben találják ki, hogy hogyan vizsgázhatnál.
2020. márc. 14. 21:39
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Meg fogják oldani valahogyan. Most épp hatalmas káosz van, a holland egyetemeket is bezárták péntektől, egyelőre az sincsen teljesen kitalálva hogy a keddi szemináriumomon való online "megjelenés" hogy lesz megoldva, két hét múlva vizsgáim lennének, annyit tudunk eddig hogy azokat a vizsgákat törölték.

Türelem. Ez most egy ilyen helyzet, napról napra kell reagálni nem csak neked hanem az egyetemnek is, annyira bizonytalan a helyzet hogy nem elvárható hogy hónapokkal előre legyen forgatókönyv minden esetleges helyzetre. Kis lépésekben kell gondolkodni, most bezárták az egyetemet, egyelőre azt derítsd ki hogy a távoktatás hogy fog történni, vegyél részt az órákon és ne pánikolj. Hidd el, az egyetemed fog értesíteni a fejleményekről, és ha nem abszolút elkerülhetetlen, nem fogsz emiatt csúszni.

2020. márc. 15. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!