Külföldön tanuló diákként hogyan mehetnék vissza az egyetememre, ha azt már újra megnyitották, de a határokat még nem a koronavírus miatt?
Kinn tanulók és a vírus miatt átmenetileg zárva az egyetemen. A tanulást távoktatással kívánják megoldani.
Viszont, ha úgy ítélik, hogy az egyetem már megnyithatja a kapuit, de a határ még nem lesz nyitva, akkor hogy tudnék oda utazni? Lehet valamilyen külön engedélyért folyamodni, ha mondjuk előzetes orvosi vizsgálaton átestem, amely igazolja, hogy nem vagyok fertőzött?
CLOSED CASES
80,060
Cases which had an outcome:
74,262 (93%)
Recovered / Discharged
5,798 (7%)
Deaths
Hát, akkor már nem túl nehéz 10.000.000-ra átszámolnod...
Te nem tudod, hogy hányan laknak Magyarországon vagy mi?
Fel lehet fújni ezt a vírus dolgot, de ha nem tesznek semmi lépést, akkor jóformán elkapja mindenki, és ha nézed a halálozási rátát, akkor bizony ebbe 7% még úgy is belehal, hogy vannak intézkedések. Az a cél, hogy minél kevesebb ember, minél jobban elnyújtva időben fertőződjön meg.
Ha rápillantanál az általam küldött táblázatra, látnád, hogy pl. Kína lakosságának 0,007 %-a fertőződött meg eddig...
De 80 %-okkal dobálózni látványosabb :)
Így van, de Kínában karantén alá vontak komplett tartományokat. Ha ez nem történt volna meg, akkor szerinted hány ember kapta volna el?
Vagy ha a kínaiak csinálják a prevenciót, akkor jó, de ha itthon csinálnák ugyanezt, akkor az hangulatkeltés meg felfújják?
Nem tudom milyen országban tanulsz, de a legtöbb országban úgy kell a határzárat elképzelni, hogy csak állampolgár mehet be, illetve az aki az adott országban van letelepedve, vagy ha legalább 3 hónapos vízuma van, vagy valamiképp tudja igazolni, hogy ott él.
Ha külföldi egyetemen tanulsz, feltételezem ott élsz. Szerintem elégnek kell legyen egy olyan papírnak, ami igazolja, hogy melyik egyetemre jársz, és beengednek az országba. Mondjuk a karantén nem kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!